A lakóautó bérlés és a vele való utazás óriási mértékben eltér a hagyományos nyaralástól. Mit értünk hagyományos alatt? Azt, amikor előre hosszas keresgélés után lefoglalunk egy szállást, autóba ülünk, autópályán levágtatunk a kiszemelt helyre, majd 7-8 napot süttessük a hasunk. Összességében ezzel egy cseppnyi gond sincs, tökéletes pihenést nyújt az ember számára.
Azonban, akinek fontos az utazás azon része, hogy útközben nevezetességeket nézzen meg, gyönyörű tájaknál álljon meg, esetleg maradjon északára is egy-egy csodálatos helyen, annak a „hagyományos” nem megfelelő. Egyszerűen az igényeihez sokkal jobban illhet a lakóautós túrázás.
Ez egy teljesen más kalandot és élményt nyújt.
A lakóautó bérlésre és az ezt követő kötetlen szabadságra sokan azt mondják, hogy a hagyományos kikapcsolódás eltörpül mellette! De van olyan is, akinek egy kínszenvedés ilyen módon és körülmények közt véghez vinni a nyaralást. Ismerje meg önmagát jobban, azzal, hogy megismeri a lakóautós kirándulást. Olyan élményben és impulzusokban lehet része, amelyben eddig még sohasem! A lakóautóknak van lelke, mellyel varázslatot csempésznek minden benne töltött percünkbe.