Lakóautót bérelne és messzire elutazna családja, vagy barátai társaságában a turizmus embertömegeitől? Mielőtt útnak indulna, látogasson el a Prémium Lakóautó partnerének, a Campshopnak a weboldalára!

Partnerünk, a Campshop munkatársai webáruházukban számos hasznos kempinges kiegészítőt kínálnak Önnek. Ezek nem csupán kényelmi eszközök, hanem sokszor a biztonságot, az ellátást és a felejthetetlen élményt szolgálják.

Lakóautó bérlés alkalmával bővítse a lakteret egy tágas elősátorral és előtetővel. Az előtető a lakóautó oldalára rögzíthető kitekerhető nap- és esővédő eszköz. Az elősátor pedig az előtetőhöz kapcsolódó oldalsó kiegészítő. Általa az életteret növelő nagy és zárt teret hozhatunk létre. Az elősátor több méretben és többfajta elosztásban is kapható. Ha Ön és családja, vagy barátai hosszabb időre terveznek kirándulásra menni a természetbe, akkor mindez elengedhetetlen!

Az előtető és az elősátor is vízhatlan anyagból készülnek. Így nem csak a személyi, de a tárgyi biztonság is garantálható a kirándulás, vagy nyaralás alatt! Ezek a kiegészítők nagyon könnyen felállíthatók és lebonthatók, könnyedén csatlakoznak a lakóautók oldalához.  A sátor hálós ablakai a szellőzést is folyamatosan biztosítják. Az előtető és az elősátor nem csak az eső, hanem a napsugárzás és így a sátor túlmelegedése ellen is véd. A kiegészítők tipikus tartozékai a cövekek, feszítőkötelek és maga a hordtáska.