Vállalkozásunk lakóautós szolgáltatásokat kínál, igyekezetünk és reményeink szerint a legfelsőbb minőségben. A Luxuslakóautó az elmúlt néhány évben Magyarország egyik legnépszerűbb lakóautó kereskedése lett! Az előszezon, valamint a fő- és utószezon is forgalmas nálunk! Röviden elmondjuk, hogy leendő ügyfeleinknek miért érdemes tőlünk lakóautót bérelni avagy vásárolni!

Egyik legfőbb irányelvünk, hogy folyamatosan fiatal lakóautó-flottát tartsunk fenn! Ragaszkodunk hozzá, hogy mind lakautó bérlésre, mind pedig eladásra szánt modelljeink a legújabb kiadású járművekből álljonak. Legtöbb lakóautónk 2019-2020-as évjáratú. Így teszünk eleget a modern kori igényeknek. 

A lakóautó bérlés nálunk bármely időkben biztonságos. A világjárvány miatt, amikor ez megengedett volt, a legtöbben a turista tömegektől távol igyekeztek kikapcsolódni. Ezért 2020-2021-ben némileg megugrott a kereslet a lakóautók iránt. Minden lakóautónkat bérbeadás előtt ózongenerátorral fertőtlenítjük – légtisztítás, fertőtlenítés, szagtalanítás. Hatékonyabb és környezetbarátabb megoldás a hagyományos vegyszereknél.

Lakóautóink a luxus kategória képviselői, amelyeket folyamatosan szervizelünk. Természetesen elsősorban ügyfeleink jóléte, de a műszaki előírások szigorú betartása miatt is.