Kerékpártartó lakókocsira és egyéb kempingkiegészítők a campshop.hu-ról!

A lakóautózás egy olyan életstílus, amelyben nincsenek határok vagy korlátok, csak végtelen szabadság és kaland. Napról napra új helyeket fedezhet fel, új emberekkel találkozhat, és minden pillanatot a saját tempódban élvezhet ki. Legyen szó egy eldugott hegyi tó partjáról vagy egy híres város hangulatos utcáiról, a lakóautózás minden nap egy új lehetőség arra, hogy átéljen valami újat és felejthetetlent. A lakóautózás azonban nem csak az utazásról szól, hanem az élet apró örömeiről is. A napfelkelték és naplementék, amelyeket az ablakából csodálhat, az esti tábortüzek és a csillagos égbolt alatt eltöltött éjszakák mind olyan élmények, amelyek örökre emlékezetesek maradnak.

A lakóautózás és a kerékpározás tökéletesen kiegészítik egymást, hogy utazása még gazdagabb és izgalmasabb legyen. A lakóautózás lehetővé teszi, hogy szabadon utazzon és felfedezzen, míg a kerékpározás segítségével könnyedén eljuthat a legelérhetetlenebb helyekre is. Ha egy kerékpárt is magával visz az útra, azzal sokkalta kalandosabb lesz az útja. A bicikli segítségével könnyedén körbe járhatja a városok központjait, de bármikor túrázhat is.

Kerékpártartó lakóautóra – szerezze be a campshop.hu-ról!

A campshop.hu egy lakóautósok, kempingezők és túrázók számára létrehozott webáruház. Ezen hobbik kedvelői minden olyan kiegészítőt megtalálhatnak az oldalon, amely szükséges lehet kedvenc szabadidős tevékenységük űzésében. Legyen szó konyhafelszerelésről, lakóautó klímáról, kemping felszerelésekről, multimédiás eszközökről, elősátrakról, vagy akár kerékpártartókról lakókocsira, itt mindent beszerezhet!

A campshop.hu-n elérhető kerékpártartók lakóautóra:

  • Thule kerékpár rögzítő kar (ACU TIGHT 1): 24.990 Ft
  • Thule kerékpár rögzítő kar (ACU TIGHT 4): 25.990 Ft
  • Thule kerékpár rögzítő kar (ACU TIGHT 3): 33.990 Ft
  • Thule Elite G2 A3 kerékpártartó sín: 55.990 Ft
  • Thule Excellent, Elite G2 sínkészlet hosszabbítóval 4. kerékpárhoz: 62.990 Ft
  • Thule Elite G2 hosszú, kerékpártartó 2db kerékpárhoz: 219.990 Ft
  • Thule Elite G2 Short kerékpártartó 2 db kerékpárhoz: 219.990 Ft
  • Thule Elite VAN XT kerékpártató: 256.990 Ft
Kerékpártartó lakókocsira – campshop.hu

Sokan szeretik magukkal vinni az utazásokra a kerékpárjukat, azonban szállításuk sok problémát okoz, ezért a kerékpártartó lakóautóra iránti igény megnőtt az elmúlt években. Az emberek egyre inkább törekednek az egészséges életmódra, amihez a megfelelő mennyiségű mozgás is hozzátartozik, ez pedig lakóautózás során sincs másképp. Kerékpártartóinkat a vonóhorogra szerelve tudja hasznosítani, stabil és tartós megoldást nyújtanak. Többségük kettő, de bizonyos modellek négy kerékpár elhelyezésére is alkalmasak.