A Prémium Lakóautó eladó lakóbuszok széles választékát kínálja!

Ajánlatunk: böngéssze a Prémium Lakóautó kínálatát! Parkunkban prémium, luxus és integrált eladó lakóautók egyaránt megtalálhatóak, kedvező áron! Munkatársaink számára első a megbízhatóság, ugyanis ők maguk is a lakóautózás igazi szerelmesei, ezáltal valódi szakértői is! Ügyfeleink kényelméért és biztonságáért kezességet vállalunk. Ezért palettánkat is rendszeresen bővítjük a legújabb típusokkal, hogy lakóautó vásárlásakor biztosan mindenki megtalálja a neki való modellt.

eladó és bérelhető lakóbuszok
eladó és bérelhető lakóbuszok

Lakóautó árak tekintetében eladásra és bérbeadásra szakosodott vállalkozásunk első osztályú, mert mi figyelemben tartjuk az ügyfeleinket is eladó lakóbuszoknál! Fiatal lakóbusz-flottánk tagjai egyenként rengeteg extrával érkeznek, hogy Önnek, családjának és barátainak a lehető legmagasabb színvonalat biztosíthassák.  

A premiumlakoauto.hu-n olyan csúcskategóriás modelleket lehet választani, mint például a Knaus Boxstar, a Giottiline és még sok más kiváló eladó lakóautó a legnagyobb európai gyártóktól. Mindezek javarészt 4, 5 vagy 6 utazó, illetve alvóhelyet kínálnak, kiválóan berendezett és rendszeresen karbantartott, ózonnal fertőtlenített beltérrel! Vásárolt vagy bérelt lakóautójához továbbá sok-sok kiegészítőt, hasznos kempingfelszerelést találhat a Prémium Lakóautó partnerénél, a Camp Shopnál.

Várjuk Önöket szeretettel!

Kiemelt ajánlatunk: eladó lakóbusz

A Luxuslakoauto kínálatából a legmagasabb kategóriába az eladó integrált lakóautó modellek tartoznak. Ezek jellegzetessége, hogy alakjuk egy minibuszéval egyezik meg. Ezáltal a vezetőfülke feletti alvóhelyet tartalmazó rész sem emelkedik ki a jármű sziluettjéből. Mindemellett bőven jut bennük hely a teljes felszerelésnek, amely a valódi komfortot biztosítja. Cégünknél több ilyen, csúcskategóriás eladó lakóbusz ajánlja magát. A szakemberek segítenek a legmegfelelőbb modell kiválasztásában, így az ügyfél biztosan a csodálatos luxust kapja, amely a számára leginkább megfelelő kivitelezésben önt formát.

Kiemelt ajánlatunk: eladó lakóbusz
Kiemelt ajánlatunk: eladó lakóbusz