Cégünk most bombaáron kínálja a Carado A464 lakóautót vásárlásra! Amennyiben éppen most ásta bele magát a színes lakókocsis világba és egy igazán jó ajánlatra vár, eljött az idő! Jelenleg akciós áron 14.5 millió + Áfa forintért elviheti és élvezheti minden báját! Mit érdemes tudni a Carado A464 eladó lakókocsiról?

  • Fiat Ducato alvázra van építve
  • 2019-es modell, 1 éve gurult ki a szalonból egyenesen hozzánk
  • Kellő teljesítménnyel van ellátva, 2287 ccm és 130 Le-vel tud gazdálkodni a sofőr
  • Tágas belső térrel van ellátva, amire szükség is van, hiszen 6 utazó és 6 alvó helyre van regisztrálva
  • Szélessége 2330 mm, szélessége 3100 mm

De ezek csak az alapinformációk, ezeket követnek az extrák, amikre mindenkinek fáj a foga eladó lakókocsi nézésnél. A felszerelésébe beletartozik a 2 db tolatókamera, GPS navigáció, melyeket egy 7”-es LCD kijelzőn követhet le. Továbbá párosan vannak az LCD tévék is, beépített DVD lejátszóval. A jó megvilágításról és hangulatról a színesen is világító LED fények gondoskodnak. Olyan apróságokra is gondoltak a mérnökök a Carado eladó lakókocsi esetében, mint a páncélszekrény vagy a solar panel. Természetesen a kerékpározók kedvelőinek is kedveskedtek, a lakóbuszon megtalálható egy 3-as kerékpártartó. Részletesebb információért keressenek fel bennünket.


Kiknek ajánljuk a CARADO A464 2020 lakóautó modellt?

A CARADO A464 2020 egy alkóvos lakóautó modell, amely 6 utazó- és 6 alvóhellyel rendelkezik. Hadd fejtsük ki ezt egy kicsit részletesebben! Mit is jelent az alkóvos felépítés? Az alkóv a vezetőfülke fölött kialakított kabint jelenti, amelyben egy franciaágy helyezkedik el. Ez teszi lehetővé, hogy a járműben kényelmesen utazhasson és alhasson 6 fő. Amire figyelni kell az ilyen modelleknél:

  • az alkóv plusz magasságot ad a járműhöz, így az nem mindenhol fér el
  • általában magasabb a fogyasztása az integrált modellekhez képest

Ehhez a néhány tényezőhöz alkalmazkodva egy különleges utazásra nyílik lehetőség nagyobb családok és társaságok számára is.

Ejtsünk néhány szót a jármű összeállításáról is! Tévesen azt hallhattuk már, hogy egy fiat lakóautó forog szóban, ezen azonban pontosíthatunk. A jármű márkája Carado, az alváza pedig Fiat Ducato. A lényegen, természetesen, ez nem változtat – a nagy teljesítményű motort kiválóan támogatja az alváz.

Ha mindez jól hangzik az Ön számára, érdeklődjön a további részletekért! Válasszon minket, ha lakóautó bérlésről van szó!