Ha Ön lakóautó bérlésén vagy vásárlásán gondolkodik, érdemes megfontolnia egy solar panel rendszer beszerzését is. A CampShopnál kiváló premium solar panel rendszert kínálunk 160 Wh napelemmel.

A rendszer kiváló kiegészítő lehet lakóautó bérlése vagy vásárlása esetén, de már meglévő lakóautójához is. A nálunk kapható berendezés tartalmazza a már említett solar panelt, egy darab 20 amperes töltésvezérlőt, 2×10 méter speciális solar kábelt, egy darab kábelvezetőt és a kábelekhez tartozó lerögzítő elemeket. A solar panel mérete 148×68 cm, nagy teljesítményének köszönhetően rendkívüli haszonnal bír, a rendszerre akár több panel is felszerelhető. A jó vezérlő képes akár 98 százalékos hatásfokkal is átalakítani a napelem által termelt energiát. A rendszerek szabadon módosíthatóak a lakóautó tetején rendelkezésre álló helytől függően.

A CampShopnál a szállítási díj ingyenes. A premium solar panel rendszer oldalunkon feltüntetett ára bruttó, nem tartalmazza a beszerelés költségét, azonban mindez kedvezményes. További termékeinkért, napelem lefogató szettért, napelemes premium solar töltésvezérlőkért keressen bennünket bizalommal a CampShopnál!