Lakóautó vásárlásán vagy bérlésén gondolkozik? Tegye biztonságossá nyaralását és keresse a CampShop ajánlatában az egyik legmodernebb kamerarendszert. Mi a DVN 6901 Pro – V kamerarendszert ajánljuk.

A csomag tartalmaz egy 720×480 képponttos felbontással dolgozó monitort, 1 darab első kamerát, 2 darab oldalsó kamerát, valamint a szükséges kábeleket. A kamerarendszer külső elemei vízállóak.

Egy lakóautós nyaralás során a biztonság ugyanolyan fontos, mint a kényelem. Ezért fontos, hogy lakóautója mellé olyan kiegészítőkre is beruházzon, mint ez a lehajtható monitorral érkező berendezés, mely Ducato/Jumper típusspecifikus. A Dynavin által gyártott kamerarendszer full-integrált lakóautókhoz érkezik és segít, hogy kempingezés alkalmával nyugodtan pihenjen családjával, vagy barátaival.

A DVN 9601 Pro – V kamera + monitor rendszer azonnal elérhető a CampShop raktárkészletéről. További információkért keresse webáruházunkat, vagy kérje kollégáink segítségét bizalommal. A szállítás ingyenes, a várható szállítási idő pedig két nap. Böngésszenáruházunkbanés ismerkedjen meg a Dynavin más termékeivel is, mint amilyen a DVN CW 910 Pro tolatókamera.