Ismerje meg a vadonatúj szerzeményünket, a számos innovatív megoldással felvértezett, erős motorral ellátott, automata Weinsberg Caracore 650 MEG lakóautónkat! Túlzás nélkül merjük állítani, hogy egy újfajta értelmezést nyert a Fiat Ducato alváz kihasználása. Nézzük meg, mi minden került ebbe a lakóautóba.

Kezdjük a sort azzal, hogy a vadonatúj jelző nem csupán azt jelenti, hogy 0 km-el érkezett hozzánk a jármű. Ebben az esetben az is értendő alatta, hogy 2021-es modellel van dolgunk! Ehhez hűen, számos újkeletű modern fortéllyal találkozhatunk benne, de szerencsére a Weinsberg megtartotta a régi jól bevált megoldásokat is. Utóbbihoz soroljuk a menet- és állóklímát, a centrálzárt, a tolatókamerát vagy éppen a szúnyoghálóval ellátott bejárati ajtót. Az előbbihez, vagyis a modern megoldásokhoz pedig a következőket sorakoztatjuk:

  • HEAD-UP display
  • Solar panel rendszer
  • Előtető LED világítással
  • 2 DIN-es fejegység…

Ami a helyeket illeti, a szóban forgó lakóautó 4 utazó és 4 alvó helyre van kialakítva. A meghajtásról egy 2287 köbcentis hengerűrtartalmú, 160 lóerős motor gondoskodik.