Utazzon akár családjával vagy barátaival, a lakóautók, kempingbuszok teljes kényelmet biztosítanak Önöknek! A kempingbusz az utazókat messzire viszi a turizmus embertömegétől biztosítja az otthon érzetét, miközben színtiszta kikapcsolódást kínál! A Prémium Lakóautónál mi ezt garantáljuk!

Munkatársaink egy folyamatosan fiatal bérlésre szánt kempingbusz-flottát tart fenn, kínálatuk a legújabb modellekből áll! Az érdeklődő ügyfelek kempingbusz bérlése esetén többségében újabb kiadású lakóautókkal találkozhatnak.  

A lakóbuszok, luxus lakóautók, kempingbuszok folyamatosan szervizelve vannak, ráadásul hivatalos márkaszervizekben. A bérbeadást megelőzően minden kempingbuszunkat ózongenerátorral fertőtlenítjük! A hagyományos vegyszerekkel szemben az ózon ellen a különféle mikroorganizmusok nem tudnak immunitást kialakítani.

A Prémium Lakóautó a legmodernebb felszereltséggel biztosítja Önnek a felejthetetlen kirándulás vagy nyaralás élményét!  Mindez valódi romantikát, örömteli, stresszmentes perceket jelent!

Keresse családi vállalkozásunkat a premiumlakoauto.hu címen!