Igazi balatoni nyaralásra vágyik? Több várost is szeretne érinteni utazása során? Legszívesebben az egész déli partot bejárná? Akkor béreljen lakóautót, és látogasson el a Balaton menti városokba. Tegye mindezt kötöttségek nélkül, gördülékenyen és kényelmesen.
A lakóautó bérlés balatoni álomutazássá is válhat, ha azt szeretnénk. Úgy fedezhetjük fel a magyar tenger legszebb pontjait, hogy közben nem kell a szállásfoglalás miatt aggodalmaskodnunk.
Akármikor megállhatunk, és bármikor tovább mehetünk.
Képzelje csak el a következő forgatókönyvet: egy csésze forró kávé, könnyed reggelivel karöltve a nyugodt és csendes Balatonakarattyán. Majd, a kellemes reggelit követően a guruló otthonunkba pattanunk, és irány Siófok! A siófoki strandolás után még megtekintjük az Aranypart ámulatos panorámáját az óriáskerékről, aztán újra lakóbuszra szállunk. Az esti órákban már a Zamárdiban található Balaton Szíve-szobron át leshetjük meg a túlpartot, a lemenő nap sugarainak elképesztő látványvilágában. A következő reggelt pedig, ha úgy tartja kedvünk, akár a híres Fonyódi Piac sokszínű portékája közötti sétával is indíthatjuk.  
Lakóautóval utazva az élményeknek csak a fantázia szab határt. Hát nem ez az igazi és maximális szabadság érzésének megtapasztalása? 
A lakóautó bérlés balatoni álomútra hívja Önt és családját. Ahhoz, hogy a kirándulás alatt, a kényelmen túl, a jármű megbízhatósága is garantálva legyen, válasszon minket. Béreljen tőlünk szabadidős járművet, ha gördülékeny, stresszmentes és pihentető lakóautós utazásra vágyik.