A kemping és lakóautó konyhafelszerelés termékkategóriája igazán praktikus eszközöket foglal magába. Ilyenek például:

  • az evőeszközök,
  • a grill,
  • a poharak, tányérok és edények.

A fent felsorolt alapfelszerelésen túl, a lakóautós utazás alatt további kiegészítőknek is hasznát vehetjük.
Ha például nagy kávéfogyasztók vagyunk, akkor egy megfelelő termoszt mindenképpen ajánlatos beszereznünk az utazás előtt. Fontos, hogy ez törésbiztos és ütésálló legyen, és lehetőleg biztonsági csavarral is rendelkezzen.
Ha
viszont inkább frissen főzött kávét innánk, akkor érdemes eszpresszó készítőt vásárolnunk. Ezek a kancsók kompakt méretűek (2 vagy 6 csésze). Biztonságos fogással rendelkeznek, amely nem forrósodik fel.
Ne feledkezzünk meg az asztalra csíptethető italtartóról sem.
Hogy a kávénkat mindig úgy fogyaszthassuk el, hogy közben a csészénk ne boruljon fel. Ezek a több színben kapható, műanyag eszközök a csészék és poharak rögzítésére szolgálnak. Ezenkívül, az asztalkapocs akár vázák vagy kis virágcserepek fixálásához is igénybe vehető. Használata nagyon egyszerű. Mindössze oda kell erősítenünk az asztal vagy az ablakpárkány széléhez. Ezután már el is helyezhetjük benne a kívánt tárgyat.
A csúszásgátló alátét
is hasonló funkcióval rendelkezik. Biztonságosan rögzíthetjük vele a különféle kellékeket, könnyen tisztítható és mosható.

Az említett kemping és lakóautó konyhafelszerelés mindegyikét kedvező áron vásárolhatja meg a www.campshop.hu weboldalon.