A lakóautó bérlés budapesti, nyugalomra vágyó klienseink számára nagyon vonzó alternatíva lehet. A lakóautós kikapcsolódást készséggel ajánljuk mindazoknak, akik a főváros zaját egy kis időre a természet pihentető hangjaira cserélnék.
Mi, a luxuslakoauto.hu weboldalán igyekszünk segítséget nyújtani mindenben azoknak, akik meg szeretnék tapasztalni a lakóautós utazás élményét.
Garantáljuk a zökkenőmentes és egyszerű foglalási folyamatot. Függetlenül attól, hogy valaki első alkalommal bérel-e lakóautót, vagy pedig már tapasztalt kalandor. Nálunk a baráti társaságok, a többgyermekes családok és a romantikára vágyó párok is megtalálják a nekik való járművet.
Kínálatunkban a prémium plusz, a luxus kategóriás és a full integrált lakóautók is elérhetőek. Így ha Budapestnek pár napra búcsút is intene, a város kényelmét magával viheti. Modern és jól felszerelt lakóautóink magasfokú komfortot biztosítanak Önnek és útitársainak egyaránt.
A lakóautó bérlés budapesti ügyfelei rendszerint visszatérő bérlőinkké válnak.
Próbálja ki Ön is az utazásnak ezt a kivételes formáját! Tájékozódjon részletesebben is a weboldalunkon, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 420 3581-es telefonszámon keresztül.

A céges lakóautó bérléshez szükséges okmányok

A lakóautó bérlés budapesti ügyfeleinek listája évről évre bővül. A magánszemélyeken kívül, egyre több budapesti cég és vállalkozás dönt a lakóautó kölcsönzés mellett. Hogy miért? Például csapatépítés céljából.
A luxuslakóautó, illetve a lakókocsi bérleti feltételei különböznek
a magánemberek és a cégek esetén. Amennyiben egy cég lakóautót szeretne kölcsönözni, az alábbi szempontoknak kell eleget tennie:

  • Be kell mutatnia egy 30 napnál nem régebbi cégkivonatot.
  • Át kell adnia egy címpéldányt a cég jegyzésére jogosult személy(ek) aláírásával.
  • Be kell nyújtania két darab, 30 napnál nem régebbi közüzemi számlát (a cég jegyzésére jogosult személy(ek) állandó lakcímére és saját nevére szólóan).
  • Szükséges a cég jegyzésére jogosult személy(ek) személyi igazolványa és lakcímkártyája vagy útlevele.
  • Elengedhetetlen továbbá a lakóautót vezetni óhajtó személy igazolványa, lakcímkártyája és jogosítványa is.