Cégünk, a Prémium Lakóautó szakemberei válaszolnak!

A lakóautó belső kialakítása igazából csak attól függ, hogy a tervezésnél a lehető legnagyobb kényelemre és legtöbb beltéri hely kialakítására törekednek. Fontos, hogy egy mozgó mini lakásban minden holmit jól tudjunk tárolni, hiszen egy lakóautónak ebből a szempontból is biztonságosnak kell lennie. A meghatározott utazó- és alvóhely kialakítása is lényeges, szintén nem csak a kényelem, hanem a biztonság szempontjából is. Lakóautós szemmel ez jelenti az összkomfortot.

A kialakítást tekintve egyébként létezik félintegrált, full-integrált, luxus és alkóvos lakóautó. A beltér tekintetében talán az utóbbi esetében van szembeötlő különbség a többihez képest. Az alkóvos lakóautó ugyanis azt jelenti, hogy plusz alvóhelyként a vezetőfülke fölé egy nagy ágyas alkóv kerül. Ez egy kis létrával érhető el.

A Prémium Lakóautó egy másik példát is hoz, amit konkrét lakóautó modellel szemléltet. Ez pedig a Challenger 3048 XLB  integrált lakóautó. A modell beltere a premiumlakoauto.hu weboldalon 360 fokban virtuálisan is körbejárható!

Ez a lakóautó a bérelhető kategóriába tartozik. Extrái, a lakóautó belsőt is tekintve, az alábbiak:

  • menet- és állóklíma,
  • GPS navigáció Európa térképpel,
  • tolatókamera,
  • kerékpártartó,
  • panorámás tetőablak.