Ugye nehezen gondolkozik olyanon az ember általában, ami nem történt még meg vele. És az is elkerülhetetlen, hogy olyan dolgok történjenek velünk, amelyet nem akarunk. Így történt legutóbb is, amikor az úton lerobbant az autó. Természetesen, ilyenkor minden is az ember eszébe jut, például, hogy autómentő XXIII. Kerület esetében rendelkezésre áll-e. Hiszen az autó is Soroksáron adta meg magát. A szerencse ebben az esetben az volt, hogy olyan partnercéggel zajlik partnerkapcsolat, mint a 024 autómentő. Ennek köszönhetően az autószállítás Soroksár esetében sem okozott problémát.

Az a szakszerűség és profi hozzáállás, amely a céget jellemezte hihetetlen volt. Ahogy ránéztek az elromlott járműre tudták, hogy hogyan és hol kell lefixálni, hogy útközben ne történjen probléma. És egy ilyen benyomás igencsak megnyugtató, hiszen tudni lehet az autó biztonságban eljut a szerelőig.

Hálásak vagyunk, hogy működik autómentő XXIII. Kerület szolgáltatás és ide is kijönnek a 024 munkatársai. A profizmusukat sokáig nem felejtjük el.