Hogyan induljunk lakókocsis kirándulásra?

Ha lakókocsis kirándulásra adod a fejed, mindenképp figyelembe kell venned, hogy mire lehet szükséged az út alatt. Milyen helyszínekre szeretnétek ellátogatni, ott milyen időjárási viszonyok várnak rátok, milyen távokat fogtok megtenni. Az is fontos szempont lehet, hogy milyen úton, lakott területek között haladtok-e el.

Ezeket figyelembe véve pedig meg kell bizonyosodnod róla, hogy lakóautód (akár bérelt, akár saját) minden szükséges eszközzel rendelkezik.

Cégünk a legújabb lakóautókat kínálja, teljes biztosítással, folyamatosan felügyelt és szervízelt járművekkel dolgozunk. Probléma esetén pótautót is biztosítunk.

Plusz eszközökért pedig keresd fel a campshop.hu oldalát. Ezen a felületen mindent megtalálsz, amire egy kempingezés, egy hosszabb út során szükséged lehet. Legyen szó akár étkészletről, világításról vagy biztonságról.

A lakókocsik fontos eleme és tartozéka lehet az elősátor. Az elősátor ugyanis megfelelő árnyékot biztosíthat és plusz teret, ahová pakolhatunk, vagy tartózkodhatunk. Az elősátor alatt jót lehet pihenni, kávézni reggelente, mielőtt a család túrázni indulna például.

Az elősátor általában minőségi anyagokból készül, így strapabíró mindenféle időjárást kibírhat. Fontos lehet azonban, hogy mindig legyenek nálunk pót alkatrészek, kampók vagy zsinórok. Hirtelen jött nagy erejű szelek és viharok ugyanis bármit képesek a levegőbe rántani.

Elősátor felállítása

Az elősátor felállítása sem ördögtől való dolog. Hiszen alapvetően nincs sok alkatrésze. Mégis gyakorlat teszi a mestert, ahogy a szólás mondja.

Többféle elősátor típussal találkozhatunk. Vannak egyszerűbbek, bonyolultabbak, amelyek funkciójukban is eltérnek. A nagyon egyszerű elősátor például csupán napellenzőként hat, illetve eső ellen. A komolyabbak azonban ténylegesen plusz teret, egy plusz szobát is nyújthatnak.

A lakókocsis elősátor felállításának nehézsége tehát attól is függ, hogy milyen terméket választottunk. Hiszen egy „napellenzőt” nem túl nehéz felszerelni, azonban egy komplett elősátorral már meggyűlhet a bajunk. De gyakorlással mindent meg lehet tanulni!

Lakókocsis kirándulás 2022-ben? A legjobb megoldás!

A lakókocsis kirándulás tehát mindenképp tökéletes választás. Akár elősátorral, akár a nélkül. Főleg a pandémia után, amikor mindenki szabadabban utazik és nyaral. Amikor az árak a magasban vannak és nehezen találni szabad szobákat.

A luxus lakóautókkal azonban elkerülheti a tömeget és a várakozást. Akkor és azt csinál, amit csak szeretne.

Válasszon lakóautóink közül a luxuslakoauto.hu-n és vakációzzon szabadon!