Több országot érintő lakóautós utazást tervez? Esetleg Magyarország látványosságait szeretné körbejárni? Válassza Ön is prémium lakóautóinkat!

Lakóautó bérléssel minden kirándulás különlegessé válik. Miért? Járműveinkkel kompromisszumok és megkötések nélküli utazásokra indulhat. Nem kell többé szállásfoglalással bajlódnia, tömegközlekedéssel közlekednie, sőt a hatalmas embertömegeket is könnyedén elkerülheti. Lakóautóinkkal költséghatékonyan látogathat el szinte bárhová otthonos körülmények között. A komfortos és modern beltér, a magasfokú felszereltség, a luxus körülmények mind hozzájárulnak ahhoz, hogy ügyfeleink felejthetetlen élményeket szerezzenek.

Lakóautó súlykorláttal kapcsolatos kérdéseit a premiumlakoauto.hu weboldalon teheti fel!

Cégünk 2008 óta foglalkozik lakóautók bérlésével és eladásával. Mi magunk is e kivételes hobbi szerelmesei vagyunk, számos országot bejártunk már lakóbuszt vezetve. Ebből adódóan mindig igyekszünk flottánk folyamatos bővítésére, járműveink megfelelő karbantartására. Kínálatunkban különféle prémium és luxus kategóriás modellek közül választhat, amelyek mind nagyfokú kényelemmel bírnak. Típustól függően találhat nálunk 2, 4 vagy 6 alvó- és utazóhellyel ellátott lakóbuszt is. Látható tehát, hogy járműveink bérlése során fontos szerepet játszik az utazó társaság vagy család mérete. Lakóautóink súlykorlátjával kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Milyen lakóautó típusok szerepelnek kínálatunkban?

  • VAN
  • Alkóvos
  • Fél-integrált
  • Integrált

A VAN felépítmény egy furgonból lakóautóvá alakított modellt takar. Ezek a járművek kisebb méretűek az átlag lakóautónál, kompakt kialakításúak, így nagyjából 2-4 fő számára ajánlottak. Az alkóvos lakóbuszok egy a vezető ülése fölé beépített alvófülkével rendelkeznek, így akár 6 fő utazása is biztosítható bérlésükkel. A félintegrált lakóautók nem rendelkeznek alkóv résszel. A hátsó iker- vagy franciaágyon kívül a nappali rész felett található még egy elektromosan leengedhető ágy is. A lakóbuszok luxuskategóriáját az integrált modellek alkotják. Okkal nevezhetők „busznak”, mivel nagyméretűek, sok hellyel rendelkeznek, 4-6 fő kényelmes utazásának biztosítására képesek. Óriási szélvédőiknek köszönhetően különleges utazási élményt biztosítanak.

Mennyi lakóautóink súlykorlátja?

Lakóautóink súlykorlátja típusonként eltérő. Terhelhetőségük igazából az utasok számától és a felszereltség mértékétől függ, nagyjából 350 kilogramm. Egy lakóautó össztömege nem haladhatja meg a maximálisan megengedett 3500 kilogrammot.

További információért a lakóautó össztömeggel és a lakóautó súlykorlátokkal kapcsolatban látogasson el a premiumlakoauto.hu-ra!