Lakókocsis kirándulás 2022-ben

Ha lakókocsis kirándulásra vinnéd barátaid, párod vagy egész családod, jó helyen jársz!

Ha még nem próbáltad a lakókocsis kirándulást, mindenképp érdemes először kiadó lakókocsit keresni, mielőtt vásárlásra adnád a fejed.

A luxuslakoauto.hu-n kedvedre válogathatsz. Számos modell szerepel kínálatunkban. Kisebb-nagyobb, több-kevesebb férőhelyes. Amire igényed van, megtalálhatod nálunk!

Miért a kiadó lakókocsis kirándulás?

A szállodák drágák, általában a legjobb árfekvésűekre gyorsan lecsapnak. Ráadásul hotelben lakni helyhez kötöttséget jelent.

Ha lakóautós kirándulást választunk, szabadon utazhatunk. Annyi dolgunk van, hogy ott parkolunk le, ahol csak akarunk és már élvezhetjük is a természet adta látványt és lehetőségeket. Saját időbeosztás, saját szabályok. Ezt adja a lakóautó.

Miben térnek el a lakóautók?

  • felépítmény
  • alváz
  • férőhely
  • extrák
  • teljesítmény
  • hajtóanyag

Hajtóanyag tekintetében a mi kínálatunkban lévő lakóautók többsége dieseles. Teljesítményben azonban már vannak eltérések. Akadnak kisebb teljesítményű 130-140LE-s, de 180LE-s lakóautóink is. Alváz terén szintén a legtöbb modell Fiat Ducato, de akad Mercedes-alko alvázzal felszerelt lakóautónk is.

Jelenleg a legtöbb lakóautónk 4 utazót képes befogadni és 4 alvóhelye van. Extrákban viszont nagyobb eltérések vannak.

Összességében az extrákba beletartozhat például a LCD TV, LED lámpák, állófűtés, klíma, GPS navigáció, tolatókamera. Plusz USB aljzatok és kapcsolók is lehetnek. Igazából a lehetőségek tárháza végtelen tud lenni. Bármilyen extrákra, vagy alapellátásra is legyen szükséged, nálunk mindent megtalálsz! Ezekkel a plusszokkal teljesen otthon érezheted magad, filmezhetsz, pihenhetsz, van elég hely a közös programokra is.

Kérj ajánlatot és utazz szabadon!

Cégünkkel kedvezményekben is részesülhet! Főszezonon kívül ugyanis olcsóbban utazhat. Majdnem 10.000 forinttal olcsóbban bérelhet lakóautót, ha utószezonban, vagy főszezon után adja fejét a lakóautó bérlésre. Az őszi és téli időszak még hangulatosabb is lehet. Mindeközben pedig nem kell olyan időjárási viszontagságokkal számolni, amivel például sátrazásnál igen. A teljes nyugalomban, melegben élvezhetjük a téli vagy őszi tájat.

Bármilyen egyéb eszközre legyen szüksége, abban is segíthetünk. Akár gázüzemű grillsütőről, asztalról, napozóágyról, bogrács szettről legyen is jó. Önnek tényleg csak annyi dolga marad a választás után, hogy beindítja a motort és útnak indul egyedül, barátokkal vagy a családdal.

Vegye kezébe az utazásszervezést, utazzon szabadon idén is és mindig, amikor csak kiruccanna!