Vannak dolgok, amikről nem beszélünk. Vannak dolgok, amikről nem beszélünk, de nagyon sokszor olyan jó lenne, ha beszélnénk. Szeretnénk tudni, hogy dolgok hogy működnek, de nem merünk kérdezni. Tabu témák, tabu és furcsa.

Mi mégis ilyen bátrak vagyunk és úgy gondoljuk, érdemes tájékozódni arról, hogyan is működik a WC a lakóautókban. Ezzel talán még inkább magunkénak érezhetjük hőn szeretett lakóautóinkat. Amit értünk, az komfortos.

A WC kiemelten fontos szerepet játszik a kirándulások, lakóautók bérlése és használata során is. Szeretjük tudni, hogy van és azt is, hogy ha van, az milyen.

Biztosan utaztunk már távolsági buszokon, amelyeken van toalett. Általában persze ezek nem túl tiszták és ellenőrzöttek. Nem jó őket használni.

Persze, a saját külön bejáratú luxus lakóautónkkal ilyen nem történhet. Ezen az is sokat segít, hogy csak néhányan használjuk azt.

Fontos szempontok lakóautó WC típusoknál

Alapvetően, nem is csak a lakóautóknál, de minden helyen fontos, hogy egy WC:

  • kényelmes – komfortos,
  • tiszta,
  • nyugodt legyen.

Hát, még ha a semmi közepére megyünk kirándulni, vagy éppen úton vagyunk, milyen fontosak ezek a szempontok.

Lakóautó WC típusok

Vannak beépíthető kazettás WC-k saját beépített öblítővíz tartállyal. Vannak olyanok is, amelyek központi víztartályra csatlakoznak.

Vannak kisebb méretűek, melyek könnyebben elhelyezhetőek a térben. Ezek általában elektromos vízpumpával rendelkeznek.

Vannak állítható ülőrészek, van műanyag és kerámia. Nagy a választék, minden igény kielégül.

Továbbá vannak recirkulációs rendszerű toallettek. Ezeket szokták főként buszokba elhelyezni, de ezek is jól beszerelhetőek lakóautókba is. A megszűrt hulladék a jármű alá távozik.

Az utolsó modell pedig a járművekbe beépíthető lábpedálos öblítő rendszerű toalett.

Lakóautó bérlés a luxuslakoauto.hu-val

A luxuslakoauto.hu-nál minden igényt igyekszünk kielégíteni. A cél, hogy Ön és szerettei boldogan térjenek haza kirándulásukból. Ehhez minden szükséges eszközt be tudunk Önöknek szerezni, legyen szó kempingfelszerelésről, biciklitárolóról.