Lakóautó vásárlást tervez? Íme, néhány jó tanács

A lakóautós utazásoknak számtalan előnye van, amelyek miatt évről évre egyre többen választják a kikapcsolódás ezen formáját. A lakóautózás rugalmasságot biztosít az utazás tervezésében és a helyszínek kiválasztásában egyaránt. Nincs szükség a szálláshely előfoglalására, bárhol és bármikor megállhatunk, rajtunk áll, hogy hol szeretnénk eltölteni az adott napot/estét.

A köszönhetően lakókocsis utazások sokoldalú élményt nyújtanak. Lehetővé teszik számos hely és látványosság felfedezését mindössze egyetlen utazás során. A lakóautók továbbá kényelmes és otthonos érzést biztosítanak, minden megtalálható bennük, amire szükségünk lehet. Ágy, konyha, fürdőszoba és sok-sok tárolóhely, mindez egyetlen lakóbuszban. A lakóautózás általában olcsóbb is a hagyományos utazásoknál. Nem kell szállásra költeni, amivel jelentős összegek takaríthatók meg, sőt a főzés/sütés sem jelent problémát.

A lakóautó vásárlás előtt több szempontot is érdemes figyelembe venni

  1. Méret: Az első és legfontosabb szempont a lakóautó vásárlás során a jármű mérete. A kisebb méretű lakóautók általában könnyebben vezethetők és parkolhatók, de kevesebb kényelmi funkcióval rendelkeznek. A nagyobb lakóautókban több hely van, de nehezebb vezetni és parkolni őket.
  2. Kényelem: A lakóautó kényelme nagyon fontos, különösen hosszabb utazások során. A kényelmi funkciók közé tartoznak az ágyak, a fürdőszoba, a konyha, a tárolóhelyek és a légkondicionáló.
  3. Állapot: A lakóautó állapota szintén fontos szempont. Érdemes körültekintően ellenőrizni a járművet, beleértve a motor, a karosszéria és az elektromos rendszer állapotát.
  4. Üzemanyag-fogyasztás: A lakóautó üzemanyag-fogyasztása jelentős költséget jelenthet az utazás során. Érdemes figyelembe venni az üzemanyag-fogyasztást és előre kiszámolni az utazások költségeit.
  5. Ár: A lakóautó vásárlás ár szintén fontos szempont. Az új lakóautó árak általában magasabbak, míg a használt lakóautók olcsóbbak. A használt lakóautók esetében fontos, hogy ne csak az árat nézzük, hanem az állapotot és az előéletet is.
  6. Karbantartás és javítás: A lakóautó karbantartása és javítása is jelentős költségekkel járhat. Fontos, hogy az autó típusától függően megtudjuk, milyen karbantartási és javítási költségekre kell számítani, és kalkuláljuk be ezeket a költségeket a vásárlás előtt.

 Új lakóautó árak

Az új lakóautó árak jelentősen változhatnak a jármű típusától, a felszereltségtől, a méretétől és a gyártótól függően. Általában a legkisebb lakóautók ára körülbelül 10-15 millió forinttól kezdődik, míg a nagyobb, luxus kategóriás modellek ára meghaladhatja a 50 millió forintot is. Íme néhány modell a Prémium Lakóautó kínálatából:

  • Mobilvetta K-Yacht Tekno Line 64
  • Fleurette Winchester 71 LMF
  • Mobilvetta KEA I86
  • Giottiline T37 2023

Az új lakóautó árakkal kapcsolatban hívja munkatársunkat a +36 20 2428 824-es telefonszámon!