Elege van a rohanó mindennapokból? Szeretne minőségi időt eltölteni szeretteivel? Legszívesebben maga mögött hagyna mindent és elutazna pár hétre? Akkor válassza lakóautó bérlés Pécs szolgáltatásunkat!

Lakóautó bérlés Pécs és környékén

A lakóautó bérlés Pécs és környékén remek lehetőség arra, hogy kikapcsolódjon és felfedezze a környék szépségeit a családjával vagy barátaival együtt. A lakóautóval való utazás szabadságot és kényelmet kínál. Lehetővé teszi, hogy a saját tempójában utazzon és ott álljon meg, ahol csak kedve tartja. Lakóautó bérlés Pécs szolgáltatásban elérhető modellek:

 • Integrált lakóautók: Alakjukból kifolyólag lakóbuszoknak is nevezhetjük őket. Hatalmas szélvédővel rendelkező járművek, melyekben gyönyörű kilátás tárul az utasok elé bármerre is utazzanak. 2020-as évjáratú RAPIDO 856F modellünk tökéletes választás lakóautó bérlés Pécs és környéke esetén.
 • Félintegrált: A félintegrált lakóautókban a vezetőfülke elkülönül az utastértől, ami felett számos kompakt tárolási egység megtalálható. Hobby T65 HKM modellünk szintén ajánlott a lakóautó bérlés Pécs szolgáltatáshoz.
 • Alkóvos: Ezen modellekben a vezetőfülke felett lakótér került kialakításra, amiben gyakran egy franciaágy található. A hátsó hálószoba mellett tehát még egy nagy és kényelmes ágy került elhelyezésre. Alkóvos lakóautó például a 2023-as évjáratú GIOTTILINE SIENA 440 is.

Lakóautó bérlés Pécs előnyei:

 • Rugalmasság: A lakóautós utazások sajátossága, hogy spontán dönthetünk az útvonal alakulásáról és az úticélról is. Nincs szükség a szállás előfoglalására, ezáltal a menetrendhez sem kell szigorúan tartani magunkat.
 • Közösségi élmény: Ha családdal vagy barátokkal utazik, a lakóautó egy olyan lehetőség, melynek köszönhetően mindenki együtt lehet és közösen élvezheti az utazást. Kényelmes lakóteret és felszerelt konyhát kínál, így az otthonhoz hasonló komfortot biztosít.
 • Természetközeliség: a lakóautó bérlés Pécs és környékén kiváló lehetőség, mivel a környék lenyűgöző természeti szépséget kínál. A lakóautóval történő utazás lehetővé teszi, hogy közelebb kerüljön a természethez és élvezze az erdőket, hegyeket és tavakat.
 • Kényelem: A lakóautók modern kényelmi szolgáltatásokkal, zuhanyzóval, WC-vel és teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek, így nem kell lemondania a komfortról az utazás során.

Lakóautó bérlés Pécs menete

 1. Vegye fel a kapcsolatot a Prémium Lakóautó munkatársaival
 2. Válassza ki az Önhöz illő, megfelelő méretű és felszereltségű modellt
 3. Tegye fel kérdéseit a lakóautóval és az utazással kapcsolatban
 4. Foglalja le a kiválasztott járművet
 5. Készüljön fel az utazásra, és élvezze a szabadságot, amit a lakóautók nyújtanak

Ne feledje, hogy a lakóautóval való utazás során fontos az elővigyázatosság és a felelős vezetés. Ügyeljen a sebességhatárokra, és tartsa be az összes közlekedési szabályt az utazás során. Lakóautó bérlés Pécs és környékén? Válassz a Prémium Lakóautó járműveit!