Miért olyan népszerű napjainkban a lakóautós utazás? A lakóautókat akár guruló otthonoknak is nevezhetnénk, ugyanis az otthon kényelmének minden funkcióját hordozzák, mégis négy keréken gurulnak. Eljuthatunk velük szinte bárhová, legyen szó Magyarország bármely látványosságról, vagy Európa bármely országáról. A látnivalók száma szinte végtelen, a döntés pedig a miénk. Nincsenek megkötések, a saját szabadidőnkön és kreativitásunkon múlik, hogy merre utazunk.

Lakóautó bérlés Kaposvár

Lakóautó bérlés Kaposvár szolgáltatásunkkal egy modern, komfortos és nem mindennapi járműhöz, ezzel együtt pedig egy felejthetetlen élményhez juthat hozzá. Lakóautóink segítségével kiszakadhat a szürke mindennapokból, elmenekülhet a város zajától és minőségi kikapcsolódásban lehet része. Vigye magával partnerét, családját, vagy utazzon egyedül, ha úgy tetszik, mindez az Ön döntésén áll!

Lakóautó bérlés Kaposvár – A Prémium Lakóautó kínálata:

Lakóautó bérlés Kaposvár szolgáltatásunkon keresztül többféle méretű és kialakítású lakóautóhoz is hozzájuthat. Kínálatunkban megtalálhatók kettő-, négy- és hatszemélyes járművek is. Fontos itt megjegyezni, hogy az utazó és az alvóhelyek száma eltérhet egyes modellekben! Egyes kialakításokban több ágy is megtalálható, de van ahol az ülőhelyeken túl csak egy franciaágy került elhelyezésre. Lakóautó bérlés Kaposvár szolgáltatásunkon belül a következő típusok elérhetők:

  • Alkóvos: Alkóv alatt a vezetőfülke fölött található lakótér értendő. Ez a lakóautók csak egy részére jellemző, viszont ezek a leggyakoribb modellek. Az alkóvban általában egy franciaágy kerül elhelyezésre, gyakran az ágy felének megemelésével vagy az ágy becsúsztatásával állómagasságot is elérhetünk a járműben. Menet közben nem szükséges az ágyat összecsukni, felpakolhatók rá a csomagok is. Fontos azonban megjegyezni, hogy menet közben tilos az alkóvban található ágyban tartózkodni!
  • Integrált: Az integrált lakóautók formáka leginkább a buszokéhoz hasonlít, lakóbusznak is nevezhetjük őket. Ezek nem rendelkeznek vezetőfülkével, a teljes tér egybe nyílik. Jelentős méretű szélvédővel rendelkeznek, így általában ezekben a modellekben a legszebb a kilátás. Jellemző, hogy elől csak a vezetőülés mellett található ajtó, míg jobboldalt általában hátrébb, az anyósülés mögé kerül. Ezekben a modellekben gyakran a mennyezetről lehet leereszteni a franciaágyat.
  • Félintegrált: A félintegrált modellek esetén részben megmarad a vezetőfülke, azonban egy magasítás található felette, ami gyakran szekrényként, tárolóként funkcionál.

Lakóautó bérlés Kaposvár? Keresse a Prémium Lakóautót!

Cégünk hosszú évek óta foglalkozik lakóautó bérléssel és forgalmazással. Ha kérdése van, esetleg nem tudja mely modellünket válassza, akkor bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a +36 70 420 3581-es telefonszámon!