Naná, hogy a luxuslakoauto.hu!

Nézzük, miről is szól mostani cikkünk. Olaszország? Persze! Lakóautó? Naná! Prémium minőség? Egyértelmű! De mégis hogy kivitelezhető ez? A luxuslakoauto.hu pontosan azért van, hogy az olyanok, mint Ön, aki valamiért idekattintott, megtalálják számításukat.

Felkeltette valamikor valamiért az érdeklődését a lakóautó és a lakóautós kirándulás? Izgalmasnak tűnik, hogy egy autóval vág neki a nagyvilágnak, közben pedig olyan kényelemben lehet része, mintha egy hotelszobában ücsörögne? Akkor tényleg Önnek valók a lakóautós kirándulások.

De miért válassza konkrétan az olasz csizmát?

Olaszország lakóautóval

Olaszország lakóautóval csodálatos. Olaszország magában már csodálatos. De ha busszal megyünk, szervezetten, akkor esély nincs arra, hogy nyugodt vakációban legyen részünk.

Akkor érdemes nekivágni Olaszországnak lakóautóval, ha már tudjuk biztosan, hogy nem csak egy-két várost, vagy városrészt néznénk meg. Hanem érdekel minket mondjuk egy nagyobb tájegység, netalán borvidék, hegyek, tengerpartok. Olaszország történelmileg, kulturálisan is nagyon sokszínű. Pont ezért értheti meg lakóautóval nekivágni a nagy csizmának.

Pár úti cél Olaszországban

Velence egy örök úti- és álom úti cél. Ott a karnevál, a Canal grande csatorna, a Rialto-híd. De ott van Milánó és a Piazza Maggiore, de ezt a várost mondják a divat fővárosának is. Persze választhatjuk a klasszikus Rómát is, mellette Vatikánvárost. De ha kicsit más tájra vágyunk, ott van a gyönyörű Szicília, az Etna és számos más látványosság is.

Mire figyeljünk, ha külföldön szeretnénk lakóautóval utazni?

A lakóautó egyértelműen egy fantasztikus utazási-lakhatási forma. Azonban van pár dolog, amit azért érdemes indulás előtt letisztázni, körbe járni. Ez pedig különösen igaz, ha egy teljesen másik országba megyünk. Akkor pedig, ha még sosem jártunk ebben az országban, nem kérdés, hogy nagyobb utánajárást igényel utazásunk.

Mire is figyeljünk tehát:

  • Az adott ország kempinghálózatára
  • A kempingezés szabályaira
  • Milyenek az utak
  • Milyen esetleges útdíjak vannak
  • Fontosabb telefonszámokat mentsük el

Ha tehát Olaszországba lakóautóval indulna, nézzen szét kínálatunkban. Prémium, prémium +, luxus és integrált lakóautóink között biztos talál megfelelő útitársat. Tekintse át bérlési feltételeinket is. Főszezonban és azon kívül is vannak elérhető kedvezményeink. Ha pedig pluszban valamilyen kempingfelszerelésre lenne szüksége, abban is tudunk segíteni. Keresse munkatársainkat, ha valamilyen információra lenne szüksége, amit honlapunkon esetleg nem talált meg. Mi csakis Önökért vagyunk!

Válassza ki az Ön számára legszimpatikusabb prémium, luxus lakóautót és utazzon idén szabadon és kényelmesen!