Még csak most kezdődött a tavasz, de már a következő lakóautós utazását tervezi? Megbízható webshopot keres, ahol minden szükséges kiegészítőt beszerezhet a kirándulást megelőzően? Válassza a campshop.hu-t! Legyen szó lakóautó elősátor szőnyegről, konyhai felszerelésről, kerékpártartóról, multimédia eszközökről vagy bármilyen egyéb kiegészítőről, itt mindent egy helyen megtalálhat!

Elősátor szőnyeg és egyéb kiegészítők a campshop.hu-ról!

A lakóautózás számos olyan pozitívummal bír, ami megkülönbözteti a hagyományos utazási lehetőségektől. Rugalmasan alakíthatjuk az időbeosztást és az útvonalat is, ez pedig nagyfokú szabadágérzetet biztosít számunkra. Elfelejthetjük a nagy tömegeket, a hosszas várakozásokat és a sorban állást, így nem csak rugalmasabb, de kellemesebb élmény lesz az út. A tervezés és a megvalósítás is csak a kreativitásunkon múlik.

Elősátor szőnyegek a Campshoptól!

A Campshop egy webáruház, ami kifejezetten a lakóautózás szerelmeseinek készült. Célja, hogy a lakóautósok és táborozni vágyók minden szükséges kelléket megtaláljanak egy helyen. Széles kínálatunkban tényleg szinte minden szükséges felszerelés megtalálható, ami lakóautózáshoz és kempingezéshez kapcsolódik. Napfénytetők, elősátor szőnyegek, légkondicionálók, fűtő rendszerek stb.

Lakóautó elősátor szőnyegek – mire használjuk őket?

A lakóautó elősátor legfőbb feladata, hogy kiterjessze a jármű előterét, lehetővé téve ezáltal a kültéri étkezést, pihenést vagy egyéb időtöltést. Segítségével távoltarthatók a bogarak, így éjjel is kiülhet alá az ember. Az elősátor szőnyegek a komfort kiegészítésére szolgálnak, természetközeli, ugyanakkor praktikus és kényelmes táborozást biztosít. Véd a talaj nedvességétől, a hidegtől és komfortosabb is rajta tartózkodni, ezáltal még otthonosabban érezhetjük magunkat. Fontos szerepet tölt be a lakóautó tisztaságának fenntartásában is, főleg kellemetlen sáros, esős napok esetén.

Elősátor szőnyegek a Campshopon:
  • Aero-tex elősátor szőnyeg 4×2.5m: 39.990 Ft
  • Aero-tex elősátor szőnyeg 5×2.5m: 46.990 Ft
  • Aero-tex elősátor szőnyeg 6×2.5m: 54.990 Ft
  • Dometic Continental 390 szőnyeg elősátorba: 55.990 Ft
  • Dometic Continental Club 440 lakókocsi elősátor szőnyeg: 62.990 Ft
  • Dometic Footprint Grande 390 szőnyeg: 29.990 Ft
  • Dometic Footprint Grande 440 szőnyeg: 32.990 Ft
  • Berger rögzítő klipsz elősátor szőnyeghez 6db/csomag: 2.990 Ft

Ha lakóautó bérlésen is gondolkozik, akkor érdemes ellátogatni a premiumlakoauto.hu-ra is, ugyanis a cég minőségi lakóautókat kínál kedvező áron. Magasszintű felszereltség, rendszeresen karbantartott járművek és prémium színvonal. Szakembereik maguk is lakóautós utazások hívei, így első kézből tudnak segítség nyújtani a kezdő és haladó sofőrök számára is. Veszprémi telephelyükön pedig személyesen is megtekintheti és kipróbálhatja a kiszemelt járművet!