A lakókocsi flottánk minden egyes darabja minőségi anyaghasználattal, gondos tervezéssel készült. Olyan márkákat vonultatunk fel, mint a Mercedes, Citroen és a Fiat. Ha lakóautó bérlésre készül, nálunk nem foghat mellé!

Egy 2-3 hetes kirándulást egyáltalán nem mindegy, hogy milyen körülmények közt töltünk el. Amit az eladó és a bérlésre szánt lakóautóinktól egyaránt várhat, az a bőr és velúr kárpit, plüss szőnyeg, tágas helykínálat. Pontos illesztések, minőségi anyaghasználat már érzetre is, stílusos dizájn. Ez érvényes minden bútorzatra, kellékre és extrára is. Minden lakóautónk bérlésre szánva 2-3 éves, mégis fontos pozitívum, hogy tartós megalkotás jellemzi az egész belteret, minden apró részlettel.

A sofőr dolgát olyan funkciók segítik az utazás közben, mint a tolatókamera, tempómat vagy éppen a beépített GPS nagy LCD kijelzővel. A gyerekek figyelmét az LCD tévék köthetik le, vagy éppen a tágas helykínálat, ahol játszhatnak miközben pihen a sofőr. Az anyuka pedig a jól felszerelt konyhában készítheti ez a család kedvenc ételét. Így teljes az összkép, igazán otthonosan érezheti magát minden családtag. Ha lakóautó bérlésre szánja el magát, akkor válassza a maximális komfort, a premiumlakoauto.hu-t.