A lakóautóinkba beépített vízöblítéses kazzettás WC olyan berendezés, mely egy körülbelül 15 literes tartállyal rendelkezik. A kazettát vegyi anyaggal töltjük fel, mely hatékonyan lebontja a bekerülő anyagokat, így a tartalma kiönthető. A WC kazetta üresítése kizárólag a kemikáliás WC kazetták ürítésére kijelölt helyeken lehetséges! A lakóautóval utazók ilyeneket a kempingek területén, lakóautó parkolókban, illetve benzinkutakon találhatnak.

A Prémium Lakóautónál munkatársaink nem csak a mellékhelyiségek higiéniájára ügyelnek!

Ha munkatársainktól bérel lakóautót, biztos lehet benne, hogy a lakóautó klíma hűsítő és pihentető kikapcsolódást nyújt majd Önnek és családjának! Cégünk, a Prémium Lakóautó tanácsa, hogy lakóautó vezetése során is fokozottan ügyeljen egészségére! A hosszú úton nagyon fontos az utastér megfelelő hőmérséklete. Így a vezető elkerülheti a nagy meleg, a tűző nap okozta esetleges szédülést és émelygést!

A lakóautó klíma minden modellünkben rendszeresen szervizelt és fertőtlenített! A klímák tisztítását ózonnal végezzük, mely minden baktériumot eltávolít és meggátolja, hogy a klímeberendezés káros anyagokat bocsájtson ki. Ez érvényes mind az állóklímára, mind pedig a menetklímára is.

További részletekért és a lakóautó-modellekhez járó extrákért keresd bizalommal csapatunkat!