Már most a következő lakóautós nyaralást tervezi? Lakóautó bérlés a premiumlakoauto.hu-n!

A lakóautós nyaralás egy igazán egyedi életérzés. Szabadság és megkötések nélküli utazás, kell ennél több? Ha a lakóautó bérlést választjuk a hagyományos nyaralási formákkal ellentétben, annak számos előnye van. Először is, végre magunk mögött tudhatjuk a szállásfoglalással járó nehézségeket. Nem kerülünk olyan helyzetbe, hogy a szállás minősége eltér a képeken látottaktól, mivel a Prémium Lakóautó járművei rendkívül modern beltérrel rendelkeznek.  Ez mellett a hatalmas tömegek és a felesleges sorban állás is elkerülhető, ha a lakóautós nyaralás mellett döntünk. A repülőtéren való veszteglés, a tömegközlekedésre való nehézkes feljutás mind-mind idegeskedéssel járnak. Ezzel szemben egy kempingbusszal könnyedén megszabadulhatunk mindeztől, kizárólag családunk vagy barátaink társaságában utazhatunk.

Miért érdemes a Prémium Lakóautó járműveit választani lakóautós nyaraláshoz?

Cégünk lakóautói mindössze néhány éve gurultak le a gyártósorról, ebből kifolyólag modern, mégis otthonos beltérrel rendelkeznek. Ehhez magasfokú felszereltség párosul, így minden szükséges lakóautó alkatrészt és kelléket megtalál bennük, amelyek hasznosak lehetnek az út során. Széles panoráma-szélvédőkkel bírnak, így a látványra sosem lesz panasza. A megfelelő hőmérsékletet és a párátlanítást pedig lakóautó tetőklímák biztosítják. Kínálatunkban megtalálhatók 4 és 6 alvó-, illetve utazóhellyel ellátott modellek is, így családok és baráti társaságok számára is ideálisak lehetnek.

Minden lakóautónk rendszeres karbantartáson esik át, így tökéletes állapotban kerül az ügyfelekhez. Használat után minden járművet ózongenerátorral fertőtlenítünk.

Lakóautós nyaralás – tippek és javaslatok

  • Sokszor találkoztunk már azzal a felvetéssel, hogy egy lakóautót ugyanolyan könnyű vezetni, mint egy személyautót. Valóban B-kategóriás jogosítvánnyal vezethető, azonban a méretei és a kezelése is jelentősen eltér. Ebből kifolyólag erősen ajánlott utazásunk előtt tesztvezetési lehetőséget kérni a cégtől, akitől béreljük.
  • A lakóautós nyaralást megelőzően mindig érdemes egy mindenre kiterjedő tervet készíteni. Értendő ez alatt az útvonal és a célállomások megtervezése, a felmerülő költségek, útdíjak kiszámítása stb. Ajánlatos alaposan felkészülni minden utazás előtt, hogy ne érjen váratlan meglepetés.
  • Ha saját járművel indulunk a lakóautós nyaralásra, akkor a felszerelésünket is vizsgáljuk át. Evőeszközök, konyhai felszerelések, szükséges elektronikai berendezések és még sok egyéb kellék van, amit érdemes magunkkal vinni. Emellett az áramról és vízről is gondoskodnunk kell!

A korlátlan szabadság valóban csak a lakóautós nyaralás során érhető el. Több felkészülést igényel, viszont indulás után azonnal érezni fogja, hogy miért is érdemes mindenkinek legalább egyszer a lakóautós nyaralás mellett dönteni!