Lakóautó bérlés Budapest és környékén? Hívja a Prémium Lakóautót!

A lakóautó bérlés Budapest és környékén egy igazán népszerű utazási alternatíva. Már a Covid előtt is sokan választották a nyaralás ezen formáját, azonban a járványhelyzet óta a népszerűsége még inkább megnőtt. Minek köszönhető a változás? A járványhelyzet során mindenki megszokta a távolságtartást és annak ellenére, hogy manapság már nincsenek korlátozások, mégis sokan kellemesebben érzik magukat messze az embertömegektől. A lakóautó bérlés Budapesten pedig teljes mértékben kielégíti ezen igényüket, ugyanis ezen utazási móddal tényleg kiszakadhatunk a mindennapokból és a rohanó világból.

Lakóautó bérlés Budapest – premiumlakoauto.hu

A lakóautózásnak számtalan előnye van. A fent említett távolság az emberektől és a társadalomtól talán az egyik legfontosabb, azonban a kötetlen szabadság érzetét is meg kell említenünk. A lakókocsis utazás, kempingezés, nyaralás egy igazán sajátos életforma, amit egyszer mindenkinek ki kell próbálnia. Felejthetetlen élményeket nyújt már az indulás pillanatában is. Senki sincs hozzászokva ahhoz, hogy egy guruló lakásban töltsön el hosszabb időt. A szabadság ezen felül pedig leginkább abban nyilvánul meg, hogy nincs megkötve, hová is szeretnénk utazni. Az úticélt általában nem egy utazási iroda javasolja, hanem mi magunk találjuk az interneten, esetleg egy régi vágyat teljesítünk.

A lakóautó bérlés Budapest és környékén azért is örvend hatalmas népszerűségnek, mivel ilyenkor megteheti az ember, hogy sűrűn váltja helyszíneket. Ránk van bízva, hogy milyen kilátásra szeretnénk ébredni és az is, hogy az adott este hol szeretnénk álomra hajtani a fejünket. Ilyen szabadságot semmilyen egyéb utazási forma sem biztosít. Lakóautóval mobilisek lehetünk és mégis teljes kényelemben utazhatunk, alhatunk, tölthetjük a nyaralást. Mindezek mellett elkerülhetjük a sorbanállásokat, a táskával történő tömegközlekedéseket, a több órás rostokolásokat a repülőtereken, minden stresszforrást magunk mögött hagyhatunk. Cipekedni is mindössze annyit kell, amíg a házunk előtti lakóautóba be- és kipakolunk. Ennek köszönhetően sokkalta több holmit vihetünk magunkkal, nem kell attól tartanunk, hogy valami nem fog beférni a táskába.

Lakóautó bérlés Budapest – fontos tudnivalók:

Egy lakóautó vezetése B kategóriás jogosítvánnyal is lehetséges, amennyiben az adott jármű nem haladja meg a 3,5 tonna össztömeget. Érdemes azonban teszt vezetést kérni, ugyanis az átlagos személygépkocsikhoz képest egy lakóautó jóval hosszabb és szélesebb. Mielőtt útra indulna készítsen részletes utazási tervet, megjelölve a lehetséges parkolókat, benzinkutakat és táborhelyeket, ahol engedélyezett lakóautóval parkolni.

Lakóautó bérlés Budapest – néhány modell kínálatunkból
  • Mobilvetta Admiral 6.3 (4 utazóhely, 2 alvóhely)
  • Giottiline T37 „2022” (5 utazóhely, 6 alvóhely)